Een boek over drie jaar Paradigm Shift Training? Dat is niet mogelijk!

Hoi hoi

Mij is al zoveel jaren gevraagd: "Wanneer ga je dat boek nou eens schrijven?" En later de vraag: "Wanneer komt dat boek van jou nou eens uit?"

Nu is het bijna zover! Het boek is bij de uitgever in handen en die verwacht er medio mei mee klaar te zijn. De tekst, de afbeeldingen, de cover, de titel, de ondertitel, de tekst op de flap, een biografie, en een fragment uit het boek heb ik allemaal ingeleverd. Nu is het even wachten...

Stil zitten doe ik echter niet. Daarom hier een auteursblog begonnen om jullie op de hoogte te houden en jullie te vragen bekendheid aan het boek te gaan geven.

Het boek draagt de titel: "Geef mij je hart en doe wat je wilt!" Het gaat over Jouw Leven In Een Ander Perspectief. Je raad het zeker al? Ja, dat is de ondertitel. Ik neem je in het boek mee op reis en plaats jouw leven in Gods perspectief. Voor hen die mij kennen, een paradigm shift (een perspectief vanuit een ander denkkader).

Het boek geeft uitzichten op de geschiedenis van de kerk en nog belangrijker op het leven van de eerste volgelingen van Jezus. Het is een boek dat ook zeker door niet-kerkelijken gewaardeerd zal worden omdat het de verschillen in soorten kerken als rijkdom ziet.

Daarnaast geeft het boek uitzichten op jouw leven en plaatst dat in een ander daglicht waardoor er meer ruimte komt voor jouw echte ik. Meer vrijheid om je hart te gaan volgen en je passies uit te leven.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Een boek over drie jaar Paradigm Shift Training? Dat is niet mogelijk!

Niet wat ik denk...

... maar dat kan toch niet?

Van bewust naar onbewust?

Update over vervolg op "Geef Mij je hart"

Leven in en met de waan van elke dag