Een Tweede Boek in de maak

Juni 2019 was de dag waar mijn eerste boek "Geef Mij je hart en doe wat je wilt!" het levenslicht ging zien. De presentatie vond plaats tijdens de Ontmoetingsdag met onze betrokken achterban. Wat een feest was dat! Nu ik daar en terug denk wordt ik er weer blij van. Het was een hele bevalling dat eerste boek. Een tweede boek zou makkelijker gaan. En dat is ook zo. In grote lijnen is ook het tweede boek klaar, maar dan komt de fine tuning. Weglaten, anders verwoorden en ga zo maar door. En ondertussen... moet dat en dat er ook niet in? Die knagende onzekerheid... Met dat laatste ga ik maar mee stoppen. Van het eerste boek heb ik een kleine honderdvijftig exemplaren verkocht. Niet echt om over naar huis te schrijven maar toch hondvijftig is meer dan geen. De vertaling naar het Engels en Hongaars laat nog even op zich wachten maar die komen er zeker.

Het tweede boek zal met name een praktische invulling van het eerste boek zijn maar ook een boek dat je een manier aanreikt om lastige levensthema's verantwoord te benaderen. Thema's als abortus en euthanasie liggen complex en zijn niet zo eenvoudig te beantwoorden. Een vraag als: Ben je voor of tegen abortus? is niet alleen ongepast maar getuigd van ongenuanceerdheid. Even als een ja of nee antwoord geven op die vraag ongenuanceerd is.

Voor hen die wel eens spreekbeurten in kerken en gemeentes geven is dit ook een pracht boek. Het boek geeft je 50+ thema's met onderbouwing voor een inleiding en of overdenking.

Mocht je geïnteresseerd zijn laat dan hier een berichtje achter.

Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Ben benieuwd succes????
Jenny Reuvers, op 04-11-20
Te gek Maarten, ik kijk er nu al naar uit.
Je eerste boek ben ik inmiddels opnieuw aan het lezen. Succes met de fine tuning.
Margaretha Klein, op 06-11-20
't Blijft een interessant proces :)

Een Tweede Boek in de maak

Niet wat ik denk...

... maar dat kan toch niet?

Van bewust naar onbewust?

Update over vervolg op "Geef Mij je hart"

Leven in en met de waan van elke dag